Dila za babyshower

55.00 

Pripravili smo novo ponudbo narezkov za posebne priložnosti. Babyshower je ena takih posebnih priložnosti, na kateri se nosečnica s prijateljica pred rojstvom še zadnjič skupaj poveseli. Poskrbite z našim narezkom na dili za super prigrizek. Ta je tudi prava paša za oči in balzam za želodčke.

Babyshower je za nosečko super, če lahko tudi sama kaj dobrega poje. Pripravili smo zato narezek na dili brez suhih mesnin. Dila vsebuje polno različnih sirov, polno sezonskega sadja, oreščkov, namazov, oreščkov, krekerjev, skratka prava paleta okusov.

 

Dila zadošča za 5 oseb.

Dila vsebuje: različni siri, namazi, med,  krekerji, gresini, sveža zelenjava, sveže sadje.

Alergeni: vsebuje gluten (pšenica), soja, seme sezama, jajce, oreščki (orehi), arašidi, mleko ali mlečni izdelki, ki vsebujejo laktozo. V kolikor želite še kaj posebnega na dili pa to seveda sporočite ob oddaji naročila.

ALERGENI NAREZKI

Naročilo lahko oddate na več načinov:

 

Prevzem je brezplačen na Tugomerjevi 2 v Ljubljani (Šiška). Možna tudi dostava v Ljubljani ali okolici. Narezek je na dili, ki jo je potrebno naknadno vrniti na naš naslov na Tugomerjevo 2 v Šiški, ob prevzemu se za dilo poravna tudi kavcija v višini 20€ (obvezno v gotovini).

*Lahko vsebino dile zložimo tudi v nepovratno embalažo, namesto na dilo. V kolikor želite to, napišite v opombo ali nam povejte ob klicu.

Poleg narezkov pa priporočamo tudi sladice Rudolfove Malce. Odlične so!

 

Kategorija:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.