Domov » Najbolj okusno spletno naročanje » Posebne priložnosti » Ljubezen gre skozi želodec

Ljubezen gre skozi želodec

52.00 

Valentinovo se bliža in zakaj ne bi svoji ljubezni polepšali dan z narezkom. Ljubezen gre skozi želodec je sladko – slana dila, ki vsebuje vsega po malo.

 

Naročite svoji ljubljeni osebi malico presenečenja v službo ali pa jo presenetite zvečer ob dobrem filmu in žlahtni kapljici.

 

Dila vsebuje: pršut, želodec, bovški ovčji staran sir, brie, mozzarella, namaz, krekerji, sveže sadje, 1 x popsicle z okusom kakav-malinovo polnilo-temna čokolada, 1 x popsicle z okusom vanilija-jagodno polnilo-jagodna čokolada Valrhona, 2 x domača Ferrero kroglica, 3 x jagoda v mlečni čokoladi, domače meringe.

 

Alergeni: vsebuje gluten (pšenica), soja, seme sezama, jajce, oreščki (orehi), arašidi, mleko ali mlečni izdelki, ki vsebujejo laktozo,  lahko vsebuje sledi arašidov in drugih oreščkov

ALERGENI NAREZKI

Naročilo lahko oddate na več načinov:

 

Prevzem je brezplačen na Alešovčevi 30 v Ljubljani (Šiška). Možna tudi dostava v Ljubljani ali okolici. Narezek je na dili, ki jo je potrebno naknadno vrniti na naš naslov na Alešovčevo 30 v Šiški, ob prevzemu se za dilo poravna tudi kavcija v višini 20€ (obvezno v gotovini).

 

*Lahko vsebino dile zložimo tudi v nepovratno embalažo (box), namesto na dilo. V kolikor želite to, napišite v opombo ali nam povejte ob klicu.

Ni na zalogi

Kategorija:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.