Iz naše ponudbe izberete željen narezek, določite število narezkov ter kliknete na gumb “dodaj v košarico”. Ob kliku na gumb “prikaži košarico”, vas ta preusmeri v vaše naročilo. Po pregledu vašega naročila, kliknete “nadaljuj na blagajno”. Izpolnite vaše podatke, način plačila in dostave ter kliknete na “zaključi naročilo”. Pa dober tek 😉

Dostavo narezkov lahko naročite na območju Ljubljane in okolice (Brezovica, Trzin, Mengeš..). Dostava narezkov je možna od ponedeljka do petka od 9:00 do 17:00. V kolikor imate drugačne želje, nas kontaktirajte na 064 111 064 ali na email info@narezki.si.

Osebni prevzem narezkov je možen na Alešovčevi 30 v Ljubljani (Spodnja Šiška), od ponedeljka do petka, od 9:00 do 17:00. Če so drugačne želje, nas kontaktirajte. 

Ker želimo, da so narezki za vas sveži jih režemo sproti po naročilu. Zato je narezek potrebno naročiti vsaj dan pred prevzemom (ali dostavo).Če potrebujete narezek isti dan, nas pokličite na 064 111 064 in se glede na razpoložljivost našega časa lahko dogovorimo drugače.

V kolikor sistem ne omogoča izbire po vaših željah, nas prosimo pokličite na 064 111 064 ali pošljite email na info@narezki.si in se bomo dogovorili.

Registracija ni obvezna, saj naročilo lahko opraviš brez registracije uporabniškega računa. Potreben je samo vpis obveznih podatkov.

Kot registriran uporabnik prejemaš na email številne ugodnosti, ki jih lahko koristiš pri naročilu narezka. Z uporabniškim imenom in geslom se izogneš vsakokratnemu izpolnjevanju vseh podatkov.

Kupon za popust (npr. NAREZKI18) bo lahko objavljen na družbenih omrežjih ali kje drugje. Koristiš ga tako, da vpišeš kodo v ustrezno okno v košarici izbranih narezkov.

Za spremembo naročila nas pokličite na telefonsko številko 064 111 064. V kolikor narezek še ne bo pripravljen, lahko spremenite vaše želje.

Load More