Potreba je rodila storitev Narezki.si. Dokler nismo v našem podjetju leta 2018 začeli s storitvijo Narezki.si, tovrstna dostava narezkov na dom ali v podjetje ni obstajala.

Naša zgodba

Ljubezen do suhih mesnin v družinskem podjetju Mesarije Kragelj zori že od leta 1995. In ker je dobre stvari potrebno deliti, smo se odločili, da dobrote Posočja delimo tudi z vami. In to tako, da vam naše izdelke že narežemo in pripeljemo.

Prihajamo iz majhne vasice v bližini Tolmina v dolini Soče. Ukvarjamo se s predelavo mesa po tradicionalnih receptih, značilnih za Posočje. Ponujamo različne vrste mesnih izdelkov, med katerimi prevladujejo suhomesni s plemenito belo plesnijo, značilno za Primorsko. Za proizvodnjo uporabljamo meso najvišje kakovosti.

Večina naših izdelkov je soljena s kakovostno piransko soljo. Izdelki ne vsebujejo alergenov. Ponašamo se s številnimi nagradami za kakovost. Že nekaj let sodelujemo na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA. Ponosni smo na vse medalje, ki smo jih prejeli (letos sta zlato medaljo prejeli suha klobasa in ogrska salama), še najbolj pa na Šampion kakovosti. Leta 2017 so to prestižno priznanje prejeli Hrustljavčki, 2018 pa Domača zaseka.

Naše poslanstvo je približati okuse Posočja, okuse domačih dobrot, okuse tradicionalnih mesnin. 

Narezki

Narezke smo sestavili s kakovostnimi tradicionalnimi izdelki iz Posočja. V prvi vrsti okusne suhe mesnine Mesarije Kragelj, krožnike pa dopolnimo s sirom Tolminc. Odlična kombinacija, ki zbudi brbončice vaših gostov. Narezke smo že sestavili po naši izbiri, v kolikor pa bi želeli na narezku drugo mesnino, bomo to upoštevali. Prav tako lahko naredimo narezke za 100, 200 ljudi ali več.

Narezke naročite preko spletne strani ali na telefonski številki 064 111 064. Prevzamete lahko na Alešovčevi 30 v Ljubljani ali pa vam jih pripeljemo na vaš naslov. Dostava je možna po celi Ljubljani in šišrši okolici Ljubljane. Več o tem kam dostavljamo, stroških in pogojih pa na zavihku DOSTAVA.

 

Delikatesa narezki.si

Na naslovu Alešovčeva 30 v Ljubljani je poleg mesta prevzema narezkov tudi trgovina z našimi mesninami. Na zalogi imamo vse kar lahko dobite tudi na naših narezkih in še mnogo več. Primorski šalami, pršut, panceta, suhe klobase, špeh lardo, rolana panceta, salama divjega prašiča, medvedja salama, tolminski želodec, zaseka, ocvirki, hrustljavčki, dimljena klobasa, prekajena rebra, dimljen vrat, hrenovke itd.

Seveda nekatere izdelke lahko naročite tudi v naši spletni trgovini. Dostavimo Vam jih na dom na dogovorjen dan.

Delovni čas je po dogovoru, pokličite nas na 064/111-064 in se dogovorimo za uro.