Naša zgodba

Ljubezen do suhih mesnin v družinskem podjetju Mesarije Kragelj zori že 23 let. In ker je dobre stvari potrebno deliti, smo se odločili, da dobrote Posočja delimo tudi z vami. In to tako, da vam naše izdelke že narežemo in pripeljemo.

Prihajamo iz majhne vasice Sela pri Volčah v Posočju. Ukvarjamo se s predelavo mesa po tradicionalnih receptih, značilnih za Posočje. Ponujamo različne vrste mesnih izdelkov, med katerimi prevladujejo suhomesni s plemenito belo plesnijo, značilno za Primorsko. Za proizvodnjo uporabljamo meso najvišje kakovosti.

Večina naših izdelkov je soljena s kakovostno piransko soljo. Izdelki ne vsebujejo alergenov. Ponašamo se s številnimi nagradami za kakovost. Že nekaj let sodelujemo na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA. Ponosni smo na vse medalje, ki smo jih prejeli (letos sta zlato medaljo prejeli suha klobasa in ogrska salama), še najbolj pa na Šampion kakovosti. Lani so to prestižno priznanje prejeli Hrustljavčki, letos pa Domača zaseka.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je približati okuse Posočja, okuse domačih dobrot, okuse tradicionalnih mesnin.

Cilj

Naš cilj je, da bodo naši narezki za vaših mizah, ko boste imeli sestanek, rojstni dan ali zaključno zabavo. Cilj je tudi, da prepoznate izvrstne mesnine in da to želite deliti tudi s sodelavci ali prijatelji. Dober obrok se vedno zaključi z dobrim pogovorom.

Narezki

Narezke smo sestavili s kakovostnimi tradicionalnimi izdelki iz Posočja. V prvi vrsti okusne suhe mesnine Mesarije Kragelj, krožnike pa dopolnimo s sirom Tolminc. Odlična kombinacija, ki zbudi brbončice vaših gostov. Narezke smo že sestavili po naši izbiri, v kolikor pa bi želeli na narezku drugo mesnino, bomo to upoštevali. Prav tako lahko naredimo narezke za 20, 30 ljudi ali več. Po dogovoru dodamo tudi kruh.

Narezke naročite preko spletne strani ali na telefonski številki 064 111 064. Prevzamete lahko na Alešovčevi 30 v Ljubljani ali pa vam jih pripeljemo na vaš naslov. Dostava je možna po celi Ljubljani in po novem tudi v Trzin, Domžale, Mengeš, Brezovico in Log pri Brezovici. 

Da siti bodo vsi, narezki.si.

Delikatesa narezki.si

Na naslovu Alešovčeva 30 v Ljubljani je poleg mesta prevzema narezkov tudi trgovina z našimi mesninami. Na zalogi imamo vse kar lahko dobite tudi na naših narezkih in še mnogo več. Vljudno vabljeni.