Naša zgodba

Prihajamo iz družinskega podjetja Mesarija Kragelj iz doline Soče. Želeli sem v okviru družinske mesarije ustvariti nekaj novega, drugačnega in tako se je leta 2018 začela pisati zgodba Narezki.si

Ljubezen do suhih mesnin v družinskem podjetju Mesarije Kragelj zori že od leta 1995. In ker je dobre stvari potrebno deliti, smo se odločili, da dobrote Posočja delimo tudi z vami. In to tako, da vam naše izdelke že narežemo in pripeljemo.

Prihajamo iz majhne vasice v bližini Tolmina v dolini Soče. Ukvarjamo se s predelavo mesa po tradicionalnih receptih, značilnih za Posočje. Ponujamo različne vrste mesnih izdelkov, med katerimi prevladujejo suhomesni s plemenito belo plesnijo, značilno za Primorsko. Za proizvodnjo uporabljamo meso najvišje kakovosti.

Večina naših izdelkov je soljena s kakovostno piransko soljo. Izdelki ne vsebujejo alergenov. Ponašamo se s številnimi nagradami za kakovost. Že nekaj let sodelujemo na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA. Ponosni smo na vse medalje, ki smo jih prejeli (leta 2019 sta zlato medaljo prejeli suha klobasa in ogrska salama), še najbolj pa na Šampion kakovosti. Leta 2017 so to prestižno priznanje prejeli Hrustljavčki, 2018 pa Domača zaseka. Šampion kakovosti je pokazatelj kakovosti, saj ga prejme izdelke, ki je vsaj tri leta zapored bil nagrajen z zlato medaljo.

Naše poslanstvo je približati okuse Posočja, okuse domačih dobrot, okuse tradicionalnih mesnin. 

Preko Narezki.si spletne strani je možno naročiti tudi naše suhomesnate izdelke.

Narezki

Narezke smo sestavili s kakovostnimi tradicionalnimi izdelki iz Posočja. V prvi vrsti okusne suhe mesnine Mesarije Kragelj, krožnike pa dopolnimo s siri Mlekarne Planika. Odlična kombinacija, ki zbudi brbončice vaših gostov. Narezki so prisotni na različnih druženjih, praznovanjih, sestankih itd.. Ob dobri hrani teče beseda lažje. Narezke smo že sestavili po naši izbiri, v kolikor pa bi želeli na narezku drugo mesnino, bomo to upoštevali. Količinsko so narezki sestavljeni tako, da je dovolj za vse goste. Izbirate lahko med narezki za 5 oseb in z večjimi ploščami za 10 oseb. Narezek na dili ima poleg mesnin in sirov še krekerje, sezonsko sadje in zelenjavo, oreščke in je prava paša za oči. Za bolj fine pogostitve pa priporočamo kanapeje ali obložene kruhke. Veliko naročil dobivamo tudi za poroke. Pogostitev svatov po cerkvenem obredu s kanapeji je super izbira. Prav tako lahko naredimo narezke za 100, 200 ljudi ali več.

Narezke naročite preko spletne strani ali na telefonski številki 064 111 064. Prevzamete lahko na Tugomerjevi 2 v Ljubljani ali pa vam jih pripeljemo na vaš naslov. Dostava je možna po celi Ljubljani in širši okolici Ljubljane. Več o tem kam dostavljamo, stroških in pogojih pa na zavihku DOSTAVA na vrhu strani. 

 

Darilni paketi Mesarije Kragelj

Za obdarovanje vaših najbližjih, za vaše poslovne partnerje, za vaše zaposlene, za vaše sorodnike za vaše može mesoljubce smo pripravili lične darilne pakete. Izbirate lahko med šestimi paketi, ki vsebujejo različne mesnine, od bolj klasičnih salam pa do medvedje salame. Za tiste bolj zahtevne smo pripravili celo gajbico dobrot. Primerno je za obdarovanje celo leto, je pa bolj priljubljeno ob koncu leta. Dogovorimo se lahko tudi za količinski popust. Tudi za poslovna darila z dostavo je možen dogovor.

 

Delikatesa narezki.si

Na naslovu Tugomerjeva 2 v Ljubljani je poleg mesta prevzema narezkov tudi trgovina z našimi mesninami. Na zalogi imamo vse kar lahko dobite tudi na naših narezkih in še mnogo več. Primorski šalami, pršut, panceta, suhe klobase, špeh lardo, rolana panceta, salama divjega prašiča, medvedja salama, tolminski želodec, zaseka, ocvirki, hrustljavčki, dimljena klobasa, prekajena rebra, dimljen vrat, hrenovke itd. Možen je tudi prevzem darilnih paketov. To kar na naslovu ob obisku lahko uredimo.

Seveda nekatere izdelke lahko naročite tudi v naši spletni trgovini. Dostavimo Vam jih na dom na dogovorjen dan.

Delovni čas delikatese je po dogovoru, pokličite nas na 064/111-064 in se dogovorimo za uro.