Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji opredeljujejo uporabo spletne strani www.narezki.si (v nadaljevanju spletne strani) in razmerje med kupci (v nadaljevanju uporabnik) in spletno stranjo. Spletna stran narezki.si je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov (narezkov) uporabniku. Upravljavec spletne strani je podjetje Mesarija Kragelj d.o.o., Sela pri Volčah 2, 5220 Tolmin. Pogoj za uporabo spletne strani je strinjanje s splošnimi pogoji. Izjavljate in jamčite, da boste našo storitev uporabljali v skladu z zakonodajo in z uporabo storitve ne boste kršili nobenih pogodbenih obveznosti, intelektualne lastnine ali zasebnosti tretjih strank. Izjavljate in jamčite tudi, da ste osebno odgovorni za vsa dejanja glede uporabe storitev. Jamčite tudi, da ne boste uporabljali naših storitev, z namenom škodovanja drugim ali pa bi z namerno želeli škodovati funkcijam naših storitev ali jih želeli onemogočiti. Izjavljate in jamčite tudi, da ne boste z vdiranjem, iskanjem gesel ali drugimi sredstvi poskusili pridobiti nepooblaščen dostop do naših storitev ali računov uporabnikov. Da zagotovimo varnost nas in naših uporabnikov si pridružujemo pravico zahtevati od vas dokazila, ki izkazujejo vašo identiteto, pravico, da lahko razkrijemo potrebne podatke, da bi zadostili zakonodaji, predpisom, zakonskim postopkom in da uredi potrebne podatke, zavrne ali odstrani objavo, ko je to utemeljeno. V kolikor se z našimi splošnimi pogoji ne strinjajte, prosimo ne uporabljajte naše storitve.

Spletna stran, njihova vsebina in vsa pripadajoča ter v njih vsebovana intelektualna lastnina (vključno z avtorskimi pravicami, pravicami do podatkovne baze, blagovnimi znamkami in znamkami storitve), bodisi registrirana ali neregistrirana, je last narezki.si in si pridružujemo vse pravice, upravičenja in interese do svojih storitev in spletne strani. Vse pravice storitev narezki.si in spletne strani so in ostanejo last narezki.si. Ime narezki.si in vsa druga imena, kakor tudi lastniške oznake storitev in/ali izdelkov narezki.si, imenovanih na naši spletni strani ali v sklopu naših storitev so izključno naša znamka. Brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Mesarija Kragelj d.o.o. uporabnikom spletne strani narezki.si ni dovoljeno nikakršno reproduciranje, distribuiranje, prenašanje, predvajanje, prikazovanje ali drugačna javna priobčitev avtorskih delu, vsebovani na tej strani.

Vse informacije na voljo na info@narezki.si ali na kontaktni telefonski številki 064 111 064.

  1. Postopek naročila

  • Izbira narezka

Uporabnik izbira med sestavljenimi narezki ter v košarici določi količino. S klikom na določen narezek se izpišejo izdelki, ki ga narezek vsebuje ter količina.

Pri tehtanih izdelkih, kjer se za mersko enoto uporablja enota mere kilogram, lahko pri naročilu pride do odstopanja pripravljene količine, ki je posledica narave izdelka. Splošno sprejete razlike v neto količini naročenega in pripravljenega naročila za tehtane izdelke zato ne morejo biti razlog za neprevzem naročila. Se pa zavezujemo, da gramatura ne bo manjša od napisane, prej bo kak gram več kot manj.

  • Izbira datuma in časa naročila

Ko uporabnik doda izdelek v košarico, se odpre stran, kjer je potrebno vnesti datum in uro prevzema ali dostave. Narezek je potrebno naročiti dan v naprej in vsaj 10 ur prej. To pomeni, da je najzgodnejši čas prevzema ali dostave 10 ur od kreiranega (potrjenega) naročila.

Dostava narezkov je možna od ponedeljka do petka od 9:00 – 17:00. 

LJUBLJANA
Minimalno naročilo za dostavo je 20€
Strošek dostave je 3,90€
Za naročila nad 60€ strošek dostave častimo mi.

1000 Ljubljana

1504 Gospodarska zbornica Slovenije

1211 Ljubljana – Šmartno

1210 Ljubljana – Šentvid

1231 Ljubljana – Črnuče

1260 Ljubljana – Polje

1261 Ljubljana – Dobrunje

 

OKOLICA LJUBLJANE
Minimalno naročilo za dostavo je 40€
Strošek dostave je 4,90€
Za naročila nad 80€ strošek dostave častimo mi.

1215 Medvode

1216 Smlednik

1217 Vodice

1218 Komenda

1236 Trzin

1262 Dol pri Ljubljani

1230 Domžale

1234 Mengeš

1235 Radomlje

1233 Dob

1358 Log pri Brezovici

1351 Brezovica pri Ljubljani

1356 Dobrova pri Ljubljani

 

ŠIRŠA OKOLICA LJUBLJANE
Minimalno naročilo za dostavo je 60€
Strošek dostave je 5,90€
Za naročila nad 100€ strošek dostave častimo mi.

1241 Kamnik

1360 Vrhnika

1225 Lukovica

4000 Kranj

4207 Cerklje na Gorenjskem

4208 Šenčur

4210 Brnik – Aerodrom

4220 Škofja Loka

1292 Ig

1354 Horjul

1291 Škofljica

1352 – Podpeč/Preserje

Drugam kot na te poštne naslove zaenkrat ne dostavljamo.

Vsa vprašanja preko telefona na 064/111-064 ali na info@narezki.si.

Osebni prevzem narezkov je možen na Alešovčevi 30 v Ljubljani (Spodnja Šiška) od ponedeljka do petka od 9:00-17:00. Uporabnik je dolžan prevzeti naročilo na prevzemnem mestu ob dogovorjenem času.

  • Na blagajno – izpolnitev podatkov uporabnika

Obvezen je vnos naslednjih podatkov: Ime, priimek, ulica, mesto, poštna številka, telefon in E-poštni naslov. Na vneseni email uporabnik dobi obvestilo o izvedenem nakupu. Pridržujemo si pravico klica na napisano telefonsko številko za dodatne informacije.

  • Plačilo

Trenutno je možno plačilo po povzetju z gotovino ali s kartico. Možno tudi plačilo po predračunu.

  1. Pogoji za prevzem ali dostavo in preklic naročila

V kolikor uporabnik zaradi objektvnih razlogov naročila ne more prevzeti ob dogovorjenem času, to sporoči na kontaktno telefonsko številko. V kolikor naročilo še ni pripravljeno se lahko termin prevzema prestavi ali odpove. V kolikor uporabnik naročila ne prevzame ob dogovorjenem času, velja naročilo kot neprevzeto in ga PE ni več zavezava hraniti za prevzem.

Uporabnik lahko zbere plačilo po povzetju z gotovino. Torej uporabnik plača z gotovino neposredno dostavljalcu. Sprememba naročila ali preklic dostave po uspešno končanem postopku oddaje naročila preko spletne strani ni več mogoč. Preklic ali spremembo lahko uporabnik sporoči samo preko kontaktne telefonske številke. V kolikor narezek še ni pripravljen, se še lahko spremeni ali prekliče naročilo.

V primerih, ko zaradi izrednih okoliščin ni mogoče dostaviti v določenem času, se zavezujemo, da uporabnika o tem obvestimo.

  1. Cene

Vse navedene cene vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV). Uporabnik ima možnost izbire za prevzem ali dostavo. Dostava se lahko računa posebej, uporabnika pa spletna stran opozori na strošek. Pridružujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno. Nismo obvezani do nikakršnega nadomestila v zvezi z nepravilno ceno oziroma drugimi nepravilnosti. Cene veljajo v primeru plačila po navedenih načinih plačila, pod navedenimi pogoji.

  1. Reklamacije

Napake in pomanjkljivosti v vezi s prevzetim naročilom se rešujejo v skladu z zakonodajo Republike Slovenije. Uporabnik mora podati reklamacijo ob prevzemu naročila, v kolikor pripravljeni izdelki niso v skladu z naročilom. Za kasnejše reklamacije lahko uporabnik kontaktira podjetje na telefon 064 111 064 ali elektronski naslov info@narezki.si.

  1. Varstvo osebnih podatkov

Mesarija Kragelj d.o.o. se zavezuje, da bo z osebnimi podatki kupca ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Zavezujemo se tudi, da osebnih podatkov uporabnika, ki jih je moral podati ob oddaji naročila (ime, priimek, podjetje, ulica, mesto, poštna številka, telefon, email) trajno varujemo. Osebne podatke o kupcu bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila, pošiljanje računov, ponudb in e-novic. Podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bomo predali nepooblaščenim ali tretjim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in ser tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla. V kolikor želi kupec svoje podatke urediti ali izbrisati iz našega seznama nam to zahtevo pošlje preko elektronske pošte na info@narezki.si

Z vpisom na novičke se strinjate, da vam na elektronski naslov vsake toliko časa pošljemo kako novičko in obvestila o naših akcijah. Z vpisom rojstnega datuma se strinjate s tem, da vam teden ali dva pred vašim rojstnim dnevom pošljemo email, ki bo vseboval kodo za popust. To bo naše darilo za vaš jubilje. Tako boste ceneje pogostili goste na vaši zabavi. Rojstni datum ali kateri drug podatek ne bomo v nobenem primeru delili s tretjo osebo.

  1. Spremembe pogojev uporabe

Narezki.si si pridružuje pravico, da lahko kadarkoli spremeni ali dopolni Pogoje uporabe. Če se pogoji uporabe spremenijo in z njimi ne strinjate več, potem spletne strani narezki.si ne uporabljajte več. Z uporabo naše storitve in spletne strani soglašate s pogoji uporabe kot so napisani.

 

 

Mesarija Kragelj d.o.o.

Sela pri Volčah, 5.12.2018 (posodobljeno 20.1.2021)