Domov » Najbolj okusno spletno naročanje » Narezki za 5 oseb » Narezek “Gurman” za 5 oseb

Narezek “Gurman” za 5 oseb

25,90 

Samo najboljše mesnine Mesarije Kragelj za prave gurmane. Narezek je primeren za 5 oseb.

  • bresaola (goveji pršut) 150g
  • tolminski želodec 150g
  • vratovina (zašinek) 150g
  • sir 250g (edamec, dobra misel)
  • olive, kumarice

Tolminski želodec

Tolminski želodec je kralj med suhomesnatimi izdelki Mesarije Kragelj. Tradicionalna receptura in dolgotrajen postopek sušenja naredi ta izdelek poseben. Močan po okusu, tako kot želodec mora biti. Je specifične oblike in iz 100% svinjskega kakovostnega mesa. Tolminski želodec je na ocenjevanju mesnih izdelkov AGRA že prejel zlato medaljo za kakovost. Brez glutena.

Goveji pršut (bresaola)

Goveji pršut je iz enega kosa govejega stegna sušen na zraku. Spada med naše gurmanske specialitete, je brez med-mišičnih maščob in brez marmoriranosti, zato ga uvrščamo med dietetično beljakovinsko hrano. Goveji pršut (bresaola) je cenjen kot kulinarična posebnost in pomeni višjo stopnjo ovrednotenja mesa oziroma dodano vrednost. Brez glutena.

Domača vratovina (budjola)

Domača vratovina je en tistih kosov mesa, ki jim je sušenje na zraku pisano na kožo. Je specialiteta, ki jo imajo nekateri še raje kot pršut, saj je na prerezu marmoriran, kar pomeni, da je med mišičnim tkivom vraščena maščoba, ki je glavni nosilec komponent bogatega vonja in posebnega okusa. Brez glutena.

Vse mesnine na narezkih so mesnine Mesarije Kragelj iz Tolmina. Suhomesnati izdelki sušeni na primorskem zraku po tradicionalnih receptih. Mesnine lahko kupite tudi na prevzemnem mestu narezkov na Tugomerjevi 2 v Ljubljani.

 

Prisotnost alergenov na voljo na spodnji povezavi:

ALERGENI NAREZKI

Kategorija:

1 mnenje za Narezek “Gurman” za 5 oseb

  1. Jana

    Goveji pršut, njami!

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Goveji pršut

SIR TOLMINC

ALERGENI: jajca, mleko