Domov » Najbolj okusno spletno naročanje » Narezki na dili » Premium XL dila za 15 oseb

Premium XL dila za 15 oseb

147.00 

NOVO! NAREZEK NA DILI – PREMIUM XL DILA – DESKA IZ DOG OD SODA

 

Narezek je priljubljen prigrizek primeren za čisto vsako priložnost. Vsi naši narezki vsebujejo vrhunske mesnine Mesarija Kragelj in te so glavne na vseh naših krožnikih. Ker pa jemo tudi z očmi smo pripravili za vas dile, ki bodo vaše goste “sezule”. Popestrili smo jih z različnimi siri, krekerji, grisini, sezonskim sadjem in zelenjavo, oreščki. Na dili je vse kar potrebujete.

Dila zadošča za približno 15 oseb.

Dila vsebuje: 200g pršuta Mesarija Kragelj, 150g pancete, 200g vratovina Mesarija Kragelj, 150g tolminski želodec, 150g suha klobasa, 200g sir Dobra misel, 200g Tolminc sir, 120g Camembert sir, sir z modro plesnijo, mocarela, krekerji, gresini, olive, kisle kumarice, sveža zelenjava, sveže sadje, suho sadje, oreščki

Alergeni: vsebuje gluten (pšenica), soja, seme sezama, jajce, oreščki (orehi), arašidi, mleko ali mlečni izdelki, ki vsebujejo laktozo.

ALERGENI NAREZKI

Naročilo lahko oddate na več načinov:

 

Prevzem je možen na Tugomerjevi 2 v Ljubljani (Šiška). Možna tudi dostava v Ljubljani ali okolici. Dostava za ta narezek je brezplačna. Narezek je na dili, ki jo je potrebno naknadno vrniti na naš naslov na Tugomerjevo 2 v Šiški, ob prevzemu se za dilo poravna tudi kavcija v višini 70€ (obvezno v gotovini). Ob vrnitvi dile vrnemo kavcijo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.