Domov » Najbolj okusno spletno naročanje » Narezki na dili » Dila Kraljica (za 15 oseb)

Dila Kraljica (za 15 oseb)

165,00 

 

NAREZEK NA DILI – PREMIUM XL DILA – DESKA IZ DOG OD SODA

Narezek je priljubljen prigrizek primeren za čisto vsako priložnost. Vsi naši narezki vsebujejo vrhunske mesnine Mesarija Kragelj in te so glavne na vseh naših krožnikih. Ker pa jemo tudi z očmi smo pripravili za vas dile, ki bodo vaše goste “sezule”. Popestrili smo jih z različnimi siri, krekerji, grisini, sezonskim sadjem in zelenjavo, oreščki. Na dili je vse kar potrebujete.

Dila zadošča za približno 15 oseb.

Dila vsebuje: 300g pršuta Mesarija Kragelj, 100g govejega pršuta, 200g vratovine Mesarija Kragelj, 200g princesa salama, 280g suha klobasa, 200g sir Dobra misel, 200g Tolminc sir, brie sir, sir z modro plesnijo, kozji sir, sirni namaz, marmelada, krekerji, grisini, olive, sveža zelenjava, sveže sadje, suho sadje, oreščki

Alergeni: vsebuje gluten (pšenica), soja, seme sezama, jajce, oreščki (orehi), arašidi, mleko ali mlečni izdelki, ki vsebujejo laktozo.

ALERGENI NAREZKI

Naročilo lahko oddate na več načinov:

 

Prevzem je možen na Tugomerjevi 2 v Ljubljani (Šiška). Možna tudi dostava v Ljubljani ali okolici. Dostava za ta narezek je brezplačna. Narezek je na dili, ki jo je potrebno naknadno vrniti na naš naslov na Tugomerjevo 2 v Šiški, ob prevzemu se za dilo poravna tudi kavcija v višini 70€ (obvezno v gotovini). Ob vrnitvi dile vrnemo kavcijo.

Kategoriji: ,

1 mnenje za Dila Kraljica (za 15 oseb)

  1. Vita

    Moram priznati, da takega narezka še nismo videli in ne jedli. Gostje so bili očarani. Zelo okusne mesnine, najboljši nam je bil pršut. Definitivno še naročimo.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.