Domov » Najbolj okusno spletno naročanje » Narezki na dili » Narezek na meter (grazing table)

Narezek na meter (grazing table)

600,00 

Predstavljamo nekaj novega. Nekaj, kar bo navdušilo Vas in vse vaše goste. Nekaj, kar je izpopolnjeno do potankosti.

Narezek na meter Narezki.si – narezek pripravljen pri vas.

 

2 metra – za 40 oseb

4000g domačih mesnin, 4000g sirov, sveži namazi, sveže sadje, zelenjava, vložnine, suho sadje, oreščki, grisini, krekerji, različen kruh, dekoracija

 

Narezek na meter je popolna rešitev Narezki.si za vaše praznovanje ali dogodek, ki ga organizirate. Gre za najbolj izpopolnjeno možno različico narezka, ki je pripravljena na lokaciji stranke. Sestavljen pa je iz najboljših mesnin Mesarije Kragelj, vrhunskih sirov, namazov, svežega sadja, zelenjave in oreščkov.

Vsak narezek je pripravljen ročno s strani naše izkušene ekipe, ki so pozorni na vsako podrobnost. Narezek na meter zagotavlja ne le bogat okus, ampak tudi privlačen videz. Naša ekipa bo poskrbela za čudovito postavitev, ki bo vašim gostom zagotovo všeč. Narezek na meter je odlična izbira za vsakršen dogodek, od rojstnodnevnih zabav, porok, do piknikov in poslovnih srečanj. Narezek na meter je na voljo v različnih velikostih, tako da lahko izberete pravo velikost za vaš dogodek in število gostov.

Mesnine iz Mesarije Kragelj so ključni del narezka na meter. Gre za najboljše mesnine iz doline reke Soče, sušene na zraku, zorjene na primorski burji, v kraju, kjer se mešata alpsko in mediteransko podnebje. Poleg mesnin pa narezek vsebuje tudi vrhunske slovenske sire in namaze, ki se odlično ujemajo z mesninami. Sveže sadje, zelenjava in oreščki pa dodajajo svežino in okusnost. Izbor sestavin je skrbno izbran in se lahko prilagodi glede na vaše želje in zahteve. Poskrbeli bomo, da boste dobili najboljši možen narezek za pogostitev, ki bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne okuse.

Narezek na meter je ne le okusen, ampak tudi privlačen na pogled. Popolnoma postavljen narezek bo zagotovo navdušil vaše goste, ki bodo uživali v okusih najboljših mesnin, sirov, namazov, svežega sadja, zelenjave in oreščkov.

 

Po oddanem naročilu se dogovorimo podrobnosti glede postavljanja narezka. Vi morate urediti mizo, mi pa nanjo na papirju pripravimo narezek na meter. Najbolj idealno je, da narezek začnemo pripravljati, uro do dve pred dogodkom. Dostava in priprava vključena v ceno. (dostava v Ljubljani) Drugam pa po dogovoru, tudi možno.

 

Kategoriji: ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.