Domov » Blog o narezkih » Narezki za rojstni dan

Narezki za rojstni dan

Bliža se Vaš rojstni dan in želite pripraviti pogostitev. Pogostitev v službi za sodelavce, pogostitev za prijatelje, za družino… veliko dela je pred Vami, kajne? Naj Vam olajšamo organizacijo. Za Vas pripravimo odlične narezke iz najboljših suhih mesnin in sirov. Na krožniku se tako znajdejo pršut, tolminski želodec, soška salama, domača vratovina, domača zaseka, panceta, sir Tolminc in še veliko ostalih dobrot. Narezke so lično dekorirani – prava paša za oči.

Slovenci prisegamo na tradicijo in domačnost, zato smo veliki ljubitelji domačih mesnin in sirov. Narezki se znajdejo skoraj na vsakem druženju, bodisi na domači rojstnodnevni zabavi bodisi na poslovnih srečanjih. In čeprav med tipične praznične dobrote domače mesnine ne sodijo, pa so še kako dobrodošle tudi na privatnih srečanjih in poslovnih zabavah. Tisti, ki svojim gostom želite ponuditi vrhunsko kulinarično doživetje, a sami nimate časa za nakup in pripravo, ste lahko brez skrbi.

Koliko narezkov potrebujete? Odvisno seveda od števila ljudi, ki jih pričakujete na svojem dogodku. Če so Vam ljubši kanapeji, lahko pripravimo tudi kanapeje.

PRIMER: Pogostitev za 40 ljudi

1. ponudba vključuje narezke z mesninami (pršut, tolminski želodec, ogrska salama, šunka) in sir, vloženo zelenjavo in kruh.

Cena: 143,60€. (4x narezek za prijatelje)

2. ponudba  vključuje kanapeje (različni mesni kanapeji, sirni kanapeji, zelenjavni kanapeji)

Cena: 176€ (4 kanapeji na osebo, kar pomeni skupaj 160 kanapejev)

 

Celotno ponudbo narezkov si lahko pogledate na tej strani: https://narezki.si/narezek/

 

In kaj je še najboljše? Da Vam narezke (ali kanapeje) na dan dogodka pripeljemo na željen naslov. Vi morate samo sporočiti datum in uro. Dostavljamo narezke v Ljubljani in okolici (tudi Trzin, Domžale, Mengeš, Radomlje, Ig, Brezovica, Medvode), po dogovoru tudi drugam.

Kulinarično doživetje iz Posočja še nikoli ni bilo tako blizu. V vašo dnevno sobo, pisarno ali dvorano lahko na narezki.si naročite narezke z izbranimi tradicionalnimi mesninami Mesarije Kragelj in siri iz Posočja.

Če imate kako vprašanje nas pokličite na našo številko 064/111-064 in se bomo lažje dogovorili.

 

Da siti bodo vsi, narezki.si 🙂

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja