Slovenci prisegamo na tradicijo in domačnost, zato smo veliki ljubitelji domačih mesnin in sirov. Narezki se znajdejo skoraj na vsakem druženju, bodisi na domači rojstnodnevni zabavi bodisi na poslovnih srečanjih. Tisti, ki svojim gostom želite ponuditi vrhunsko kulinarično doživetje, a sami nimate časa za nakup in pripravo, ste lahko brez skrbi. 

Če organizirate srečanje v prestolnici, vam bomo izbrane narezke pripeljali v pisarno, na dom ali drug željen naslov po celi Ljubljani. Naročilo je možno tudi prevzeti v Ljubljani na Alešovčevi 30 v Spodnji Šiški. Z narezki.si boste tako povsem brez skrbi in si prihranili ogromno časa in denarja, saj boste zgolj z nekaj kliki izbrali narezke, dan, uro in lokacijo, potem pa v družbi povabljencev uživali ter razvajali svoje borbončice z vrhunskimi okusi Posočja.

Ker so vam okusi narezkov bili všeč in ste želeli dobiti tudi posamezne cele kose mesni, smo to dodali v spletno trgovino. Lahko naročite tudi dostavo suhomesnatih izdelkov Mesarije Kragelj na dom. Izdelki so vsakoletno nagrajeni z medaljami za kakovost na AGRA, odličja sejma AGRA pa so med drugim dokaz najvišje kakovosti, saj mu zaupa tako slovensko kot mednarodno tržišče.