Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.
Salama divjega prašiča Mesarija Kragelj
26,00 €
Samo izbrano prvo kakovostno svinjsko meso in meso divjega prašiča. Salama je prekajena, kar okus in aromo samo še povzdigne. Salama divjega prašiča sodi v vrh kulinaričnih mesnih dobrot. Brez glutena.
Cena je na kilogram. Teža kom je cca 0,55kg.
Divji prašič,svinjsko meso,slanina, piranska sol, začimbe, dekstroza, antioksidant (natrijev askorbat), konzervans (natrijev nitrit, kalijev nitrat)
Related Products
Domača zaseka Mesarija Kragelj (300g)
K narezkom gre odlično skupaj tudi domača zaseka.
Zaseka je mesnata, malenkost dimljena in se odlično namaže na rezino kruha. Domača zaseka Mesarije Kragelj je na AGRA bila nagrajena kot ŠAMPION, kar pomeni, da je za kakovost prejela trikrat zapored zlato medaljo.
300g lonček zaseke lahko naročite poleg narezkov, ne pa kot samostojen izdelek.
Domača prekajena šunka Mesarija Kragelj
Prekajena šunka je tradicionalna jed, ki se jo običajno pripravlja za velikonočne praznike. Ne znamo si predstavljati velike noči brez šunke, kajne? Šunka je izbran kos svinjskega stegna, ki se namaka v slanici in ima poseben postopek prekajevanja, ki traja več ur, da šunka dobi pravo aromo in značilen okus. Šunka je že toplotno obdelana, tako, da jo ni potrebno kuhati. Za tiste bolj izkušene kuharje priporočamo tudi šunko v testu, ki je prava kulinarična specialiteta.
Cena je za kg. Imamo na voljo kose od 0,5kg do 2,5kg. V opombo prosim napišite kakšno velikost želite, cena pa se izračuna na podlagi dejanske teže.
Prevzem je možen na Tugomerjevi 2. v Ljubljani. Možna tudi dostava. Pogoje za dostavo pa si poglejte na zavihku DOSTAVA.
Brez glutena.
Tolminski želodec Mesarija Kragelj (0,5kg)
Tolminski želodec je kralj med izdelki Mesarije Kragelj. Narejen po tradicionalni metodi in sušen na zraku.
Cena je na kilogram. Teža kom je cca 500g.
Brez glutena!
Povprašajte nas tudi o drugih izdelkih http://mesarijakragelj.si/nasi-izdelki/suhomesnati-izdelki/ na info@narezki.si.
Dostava v Ljubljani, za večja naročila tudi drugam.
Medvedja salama Mesarija Kragelj
Medvedja salama je izredna kulinarična posebnost. Salama vsebuje dobro tretjino mesa medveda, ostalo je svinjsko meso in slanina. Salama je prekajena, kar okus in aromo samo še povzdigne. Medvedja salama je zelo iskana, zdaj imate priložnost. Omejeno število!
Brez glutena.
Cena je na kilogram. Teža kom je cca 0,22kg.
Domači pršut – narezek vakuumsko pakiranje (1kg)
Kaj je boljše, kot na tanko narezan pršut, ki se stopi v ustih. Skrbno izbrana svinjska stegna in primorska burja sta zmagovalna kombinacija. Naročite zdaj! Sušen do 12 mesecev.
Cena je na kg narezanega pršuta. Pršut je v vakumm vrečkah po cca 200g.
Minimalno naročilo je kg.
Pršut lahko naročite tudi v kosu ali pa narezek pršuta, že pripravljen za pogostitev. Preverite tu.
Goveji pršut (bresaola) Mesarija Kragelj
Goveji pršut spada med naše specialitete, je brez med mišičnih maščob in brez marmoriranosti, zato ga uvrščamo med dietetično beljakovinsko hrano. Goveji pršut (bresaola) je cenjen kot kulinarična posebnost in pomeni višjo stopnjo ovrednotenja mesa oziroma dodano vrednost.
Cena je na kg (kosi so med 1-1,2kg)
Brez glutena!
Hrustljavčki Mesarija Kragelj
Hrustljavčki so lažji ocvirki, zlate barve in puhasti, v ustih se stopijo skoraj tako hitro kot snežinka in ko pospraviš enega, si že želiš drugega.
Hrustljavčki ali ocvrte svinjske kožice so super prigrizek. Pakirano v 45g lončke. Za kakovost so Hrustljavčki prejeli naziv “šampion”, kar pomeni trikrat zapored zlata medalja na AGRA.
Naj vas opozorimo – to bo vaš nov prigrizek, ki bo vedno na zalogi! ;)
- Minimalno naročilo za dostavo je 20€
Sir Tolminc
Cena je na kilogram. Teža kom je cca 500g. Končna cena je na podlagi dejanske teže izdelka.
Cena: 16.50€/kg
Sir Tolminc je narejen po tradicionalnih receptih iz nehomogeniziranega mleka s 3,65 % mlečne maščobe.
Ima zelo dolgo in bogato tradicijo. Začetki izdelave sira Tolminc v zgornjem Posočju se povezujejo z začetki pašništva v visokogorskih planinah, kar je razumljivo, saj je bilo takrat sirarstvo edini način konzerviranja mleka v planinskih razmerah. Prvi zapisi o siru Tolminc segajo v 13. stoletje, ko je bil sir naveden kot plačilno sredstvo za dajatev takratni zemljiški gospodi.
Zgornje Posočje predstavlja nekakšno križišče vplivov mediteranske in alpske klime. Prav zaradi tega ima Zgornje Posočje določene naravne danosti, ki se preko krme prenašajo v mleko, od tu pa z blagimi tehnološkimi prijemi tudi do končnega izdelka.
Okus sira je sprva sladek in mlečen, z zorenjem pa postane vedno bolj intenziven in bogat, aromatičen in sladko pikanten. Sir Tolminc ima gladko, naravno svetlo rumeno skorjo, na prerezu redko posejana očesa, v velikosti od leče do graha. Zori na lesenih policah v kontroliranih pogojih. Vsakodnevno poteka ročno obračanje sira. Sir je narejen iz mleka, ki je pasterizirano in ne homogenizirano. Kot eden redkih se sir Tolminc s trdo skorjo prodaja brez zaščitne folije in brez premaza.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.