Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.
Špeh lardo Mesarija Kragelj (300g)
7,95 €
Gurmanska specialiteta. Lardo mangalice ima dokazano številne zdravilne lastnosti in pozitivne učinke. Vsebuje manj slabega holesterola, kot meso ostalih prašičev.
Cena na kilogram je 26,50€. Teža vakuumsko pakiranega izdelka je 300g.
Related Products

Suha klobasa Mesarija Kragelj (300g)
Suha klobasa Mesarije Kragelj je iz 100% svinjskega mesa, mehka in z nežno aromo, sušena na zraku, brez dima.
Cena na kilogram je 18,10€.
Brez glutena!
Povprašajte nas tudi o drugih izdelkih http://mesarijakragelj.si/nasi-izdelki/suhomesnati-izdelki/ na info@narezki.si.
Dostava v Ljubljani, za večja naročila tudi drugam.

Goveji pršut (bresaola) Mesarija Kragelj
Goveji pršut spada med naše specialitete, je brez med mišičnih maščob in brez marmoriranosti, zato ga uvrščamo med dietetično beljakovinsko hrano. Goveji pršut (bresaola) je cenjen kot kulinarična posebnost in pomeni višjo stopnjo ovrednotenja mesa oziroma dodano vrednost.
Cena je na kg (kosi so med 1-1,2kg)
Brez glutena!

Domača salama Mesarija Kragelj (600g)
Domača salama iz 100% svinjskega mesa v Mesariji Kragelj delamo že od leta 1995. Od takrat se držimo tradicionalne recepture s česnom v vinu, sušimo pa na zraku na primorski način (brez dima).
Cena na kilogram je 21€.
Brez glutena!
Povprašajte nas tudi o drugih izdelkih http://mesarijakragelj.si/nasi-izdelki/suhomesnati-izdelki/ na info@narezki.si.
Dostava v Ljubljani, za večja naročila tudi drugam.

Tolminski želodec Mesarija Kragelj (500g)
Tolminski želodec je kralj med izdelki Mesarije Kragelj. Narejen po tradicionalni metodi in sušen na zraku.
Cena na kilogram je 23,90€.
Brez glutena!
Povprašajte nas tudi o drugih izdelkih http://mesarijakragelj.si/nasi-izdelki/suhomesnati-izdelki/ na info@narezki.si.
Dostava v Ljubljani, za večja naročila tudi drugam.

Domači pršut – narezek vakuumsko pakiranje 120g
Kaj je boljše, kot na tanko narezan pršut, ki se stopi v ustih. Skrbno izbrana svinjska stegna in primorska burja sta zmagovalna kombinacija. Naročite zdaj! Sušen do 12 mesecev.
Cena je na kg narezanega pršuta. Pršut je v vakumm vrečkah po cca 200g.
Minimalno naročilo je kg.
Pršut lahko naročite tudi v kosu ali pa narezek pršuta, že pripravljen za pogostitev. Preverite tu.

Sir Tolminc (300g)
Cena na kilogram je 19,50€. Teža kom je cca 300g. Končna cena je na podlagi dejanske teže izdelka.
Sir Tolminc je narejen po tradicionalnih receptih iz nehomogeniziranega mleka s 3,65 % mlečne maščobe.
Ima zelo dolgo in bogato tradicijo. Začetki izdelave sira Tolminc v zgornjem Posočju se povezujejo z začetki pašništva v visokogorskih planinah, kar je razumljivo, saj je bilo takrat sirarstvo edini način konzerviranja mleka v planinskih razmerah. Prvi zapisi o siru Tolminc segajo v 13. stoletje, ko je bil sir naveden kot plačilno sredstvo za dajatev takratni zemljiški gospodi.
Zgornje Posočje predstavlja nekakšno križišče vplivov mediteranske in alpske klime. Prav zaradi tega ima Zgornje Posočje določene naravne danosti, ki se preko krme prenašajo v mleko, od tu pa z blagimi tehnološkimi prijemi tudi do končnega izdelka.
Okus sira je sprva sladek in mlečen, z zorenjem pa postane vedno bolj intenziven in bogat, aromatičen in sladko pikanten. Sir Tolminc ima gladko, naravno svetlo rumeno skorjo, na prerezu redko posejana očesa, v velikosti od leče do graha. Zori na lesenih policah v kontroliranih pogojih. Vsakodnevno poteka ročno obračanje sira. Sir je narejen iz mleka, ki je pasterizirano in ne homogenizirano. Kot eden redkih se sir Tolminc s trdo skorjo prodaja brez zaščitne folije in brez premaza.

Medvedja salama Mesarija Kragelj (220g)
Medvedja salama je izredna kulinarična posebnost. Salama vsebuje dobro tretjino mesa medveda, ostalo je svinjsko meso in slanina. Salama je prekajena, kar okus in aromo samo še povzdigne. Medvedja salama je zelo iskana, zdaj imate priložnost. Omejeno število!
Brez glutena.
Cena je na kilogram 50€. Teža kom je cca 0,22kg.

Domača prekajena šunka Mesarija Kragelj (kg)
Prekajena šunka je tradicionalna jed, ki se jo običajno pripravlja za velikonočne praznike. Ne znamo si predstavljati velike noči brez šunke, kajne? Šunka je izbran kos svinjskega stegna, ki se namaka v slanici in ima poseben postopek prekajevanja, ki traja več ur, da šunka dobi pravo aromo in značilen okus. Šunka je že toplotno obdelana, tako, da jo ni potrebno kuhati. Za tiste bolj izkušene kuharje priporočamo tudi šunko v testu, ki je prava kulinarična specialiteta.
Cena je za kg. Imamo na voljo kose od 0,5kg do 2,5kg. V opombo prosim napišite kakšno velikost želite, cena pa se izračuna na podlagi dejanske teže.
Prevzem je možen na Tugomerjevi 2. v Ljubljani. Možna tudi dostava. Pogoje za dostavo pa si poglejte na zavihku DOSTAVA.
Brez glutena.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.