Velikonočna dila

55,00 

Velika noč je pred vrati. Celoten velikonočni teden lahko za vas pripravimo velikonočni zajtrtk. Pogostite svoje zaposlene v podjetju z dobrotami Narezki.si. Slastna domača velikonočna šunka Mesarije Kragelj, ki je na testu Zveze potrošnikov Slovenije dobila eno boljših ocen bo kraljica na krožniku. Poleg še domače delikatese, kot so pršut in klobasa.

Velikonočna dila za 5 oseb vsebuje: Prekajena sunka 200g, Suha klobasa 100g, Pršut 100g, Sir 200g, Hren, Jajce, Sadje, Zelenjava, brusnična gorčica, orehova potica

 

Na voljo samo omejena količina. Dostava možna v Ljubljani ali prevzem na Tugomerjevi 2 v Šiški.

Naj bo velikonočni zajtrtk pravi zajtrtk prvakov 🙂

 

V kolikor bi želeli brez jajc, ali drugo potico pa nam to napišite v opombo. Možno naročilo tudi na telefon 064 111 064 ali mail info@narezki.si.

Možen prevzem na Tugomerjevi 2 v Ljubljani. Možna tudi dostava v Ljubljani ali okolici. Narezek je na leseni dili, ki jo je potrebno naknadno vrniti na naš naslov na Tugomerjevo 2 v Šiški po predhodnem dogovoru, ob prevzemu se za dilo poravna tudi kavcija v višini 20€ (obvezno v gotovini).

*Lahko vsebino dile zložimo tudi v nepovratno embalažo, namesto na dilo. V kolikor želite to, napišite v opombo ali nam povejte ob klicu.

Alergeni: vsebuje gluten (pšenica), soja, seme sezama, jajce, oreščki (orehi), arašidi, orehi,  mleko ali mlečni izdelki, ki vsebujejo laktozo, gorčična semena

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.