Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.
Domači pršut – narezek vakuumsko pakiranje (1kg)
30,00 €
Kaj je boljše, kot na tanko narezan pršut, ki se stopi v ustih. Skrbno izbrana svinjska stegna in primorska burja sta zmagovalna kombinacija. Naročite zdaj! Sušen do 12 mesecev.
Cena je na kg narezanega pršuta. Pršut je v vakumm vrečkah po cca 200g.
Minimalno naročilo je kg.
Pršut lahko naročite tudi v kosu ali pa narezek pršuta, že pripravljen za pogostitev. Preverite tu.
Related Products
Goveji pršut (bresaola) Mesarija Kragelj
Goveji pršut spada med naše specialitete, je brez med mišičnih maščob in brez marmoriranosti, zato ga uvrščamo med dietetično beljakovinsko hrano. Goveji pršut (bresaola) je cenjen kot kulinarična posebnost in pomeni višjo stopnjo ovrednotenja mesa oziroma dodano vrednost.
Cena je na kg (kosi so med 1-1,2kg)
Brez glutena!
Soška salama Mesarija Kragelj
Soška salama Mesarije Kragelj je zelo priljubljena salama med našimi kupci. Poleg svinjskega mesa vsebuje še do 10% govejega mesa. Je sušena na primorskem zraku na tradicionalen način.
Cena je na kilogram. Teža kom je cca 700g.
Brez glutena!
Povprašajte nas tudi o drugih izdelkih http://mesarijakragelj.si/nasi-izdelki/suhomesnati-izdelki/ na info@narezki.si.
Dostava v Ljubljani, za večja naročila tudi drugam.
Tolminski želodec Mesarija Kragelj (0,5kg)
Tolminski želodec je kralj med izdelki Mesarije Kragelj. Narejen po tradicionalni metodi in sušen na zraku.
Cena je na kilogram. Teža kom je cca 500g.
Brez glutena!
Povprašajte nas tudi o drugih izdelkih http://mesarijakragelj.si/nasi-izdelki/suhomesnati-izdelki/ na info@narezki.si.
Dostava v Ljubljani, za večja naročila tudi drugam.
Domači pršut Mesarija Kragelj
Kaj je boljše, kot na tanko narezan pršut, ki se stopi v ustih. Skrbno izbrana svinjska stegna in primorska burja sta zmagovalna kombinacija. Naročite zdaj! Sušen do 12 mesecev.
Cena je na kg. Teža 1,3 – 1,5kg.
Pršut lahko naročite tudi narezan, vakuumsko zapakiran ali pa narezek pršuta, že pripravljen za pogostitev. Preverite tu.
Bovški ovčji sir
Končna cena je na podlagi dejanske teže izdelka. Kosi so okrog 0,4kg, 0,5 kg.
Suha klobasa Mesarija Kragelj
Suha klobasa Mesarije Kragelj je iz 100% svinjskega mesa, mehka in z nežno aromo, sušena na zraku, brez dima.
Cena je na kilogram. Teža kom cca 300g.
Brez glutena!
Povprašajte nas tudi o drugih izdelkih http://mesarijakragelj.si/nasi-izdelki/suhomesnati-izdelki/ na info@narezki.si.
Dostava v Ljubljani, za večja naročila tudi drugam.
Domača zaseka Mesarija Kragelj (300g)
K narezkom gre odlično skupaj tudi domača zaseka.
Zaseka je mesnata, malenkost dimljena in se odlično namaže na rezino kruha. Domača zaseka Mesarije Kragelj je na AGRA bila nagrajena kot ŠAMPION, kar pomeni, da je za kakovost prejela trikrat zapored zlato medaljo.
300g lonček zaseke lahko naročite poleg narezkov, ne pa kot samostojen izdelek.
Sir Tolminc
Cena je na kilogram. Teža kom je cca 500g. Končna cena je na podlagi dejanske teže izdelka.
Cena: 16.50€/kg
Sir Tolminc je narejen po tradicionalnih receptih iz nehomogeniziranega mleka s 3,65 % mlečne maščobe.
Ima zelo dolgo in bogato tradicijo. Začetki izdelave sira Tolminc v zgornjem Posočju se povezujejo z začetki pašništva v visokogorskih planinah, kar je razumljivo, saj je bilo takrat sirarstvo edini način konzerviranja mleka v planinskih razmerah. Prvi zapisi o siru Tolminc segajo v 13. stoletje, ko je bil sir naveden kot plačilno sredstvo za dajatev takratni zemljiški gospodi.
Zgornje Posočje predstavlja nekakšno križišče vplivov mediteranske in alpske klime. Prav zaradi tega ima Zgornje Posočje določene naravne danosti, ki se preko krme prenašajo v mleko, od tu pa z blagimi tehnološkimi prijemi tudi do končnega izdelka.
Okus sira je sprva sladek in mlečen, z zorenjem pa postane vedno bolj intenziven in bogat, aromatičen in sladko pikanten. Sir Tolminc ima gladko, naravno svetlo rumeno skorjo, na prerezu redko posejana očesa, v velikosti od leče do graha. Zori na lesenih policah v kontroliranih pogojih. Vsakodnevno poteka ročno obračanje sira. Sir je narejen iz mleka, ki je pasterizirano in ne homogenizirano. Kot eden redkih se sir Tolminc s trdo skorjo prodaja brez zaščitne folije in brez premaza.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.