Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.
Domači pršut – narezek vakuumsko pakiranje (1kg)
30,00 €
Kaj je boljše, kot na tanko narezan pršut, ki se stopi v ustih. Skrbno izbrana svinjska stegna in primorska burja sta zmagovalna kombinacija. Naročite zdaj! Sušen do 12 mesecev.
Cena je na kg narezanega pršuta. Pršut je v vakumm vrečkah po cca 200g.
Minimalno naročilo je kg.
Pršut lahko naročite tudi v kosu ali pa narezek pršuta, že pripravljen za pogostitev. Preverite tu.
Related Products
Tolminski želodec Mesarija Kragelj (0,5kg)
Tolminski želodec je kralj med izdelki Mesarije Kragelj. Narejen po tradicionalni metodi in sušen na zraku.
Cena je na kilogram. Teža kom je cca 500g.
Brez glutena!
Povprašajte nas tudi o drugih izdelkih http://mesarijakragelj.si/nasi-izdelki/suhomesnati-izdelki/ na info@narezki.si.
Dostava v Ljubljani, za večja naročila tudi drugam.
Hrustljavčki Mesarija Kragelj
Hrustljavčki so lažji ocvirki, zlate barve in puhasti, v ustih se stopijo skoraj tako hitro kot snežinka in ko pospraviš enega, si že želiš drugega.
Hrustljavčki ali ocvrte svinjske kožice so super prigrizek. Pakirano v 45g lončke. Za kakovost so Hrustljavčki prejeli naziv “šampion”, kar pomeni trikrat zapored zlata medalja na AGRA.
Naj vas opozorimo – to bo vaš nov prigrizek, ki bo vedno na zalogi! ;)
- Minimalno naročilo za dostavo je 20€
Salama divjega prašiča Mesarija Kragelj
Samo izbrano prvo kakovostno svinjsko meso in meso divjega prašiča. Salama je prekajena, kar okus in aromo samo še povzdigne. Salama divjega prašiča sodi v vrh kulinaričnih mesnih dobrot. Brez glutena.
Cena je na kilogram. Teža kom je cca 0,55kg.
Sir Tolminc
Cena je na kilogram. Teža kom je cca 500g. Končna cena je na podlagi dejanske teže izdelka.
Cena: 16.50€/kg
Sir Tolminc je narejen po tradicionalnih receptih iz nehomogeniziranega mleka s 3,65 % mlečne maščobe.
Ima zelo dolgo in bogato tradicijo. Začetki izdelave sira Tolminc v zgornjem Posočju se povezujejo z začetki pašništva v visokogorskih planinah, kar je razumljivo, saj je bilo takrat sirarstvo edini način konzerviranja mleka v planinskih razmerah. Prvi zapisi o siru Tolminc segajo v 13. stoletje, ko je bil sir naveden kot plačilno sredstvo za dajatev takratni zemljiški gospodi.
Zgornje Posočje predstavlja nekakšno križišče vplivov mediteranske in alpske klime. Prav zaradi tega ima Zgornje Posočje določene naravne danosti, ki se preko krme prenašajo v mleko, od tu pa z blagimi tehnološkimi prijemi tudi do končnega izdelka.
Okus sira je sprva sladek in mlečen, z zorenjem pa postane vedno bolj intenziven in bogat, aromatičen in sladko pikanten. Sir Tolminc ima gladko, naravno svetlo rumeno skorjo, na prerezu redko posejana očesa, v velikosti od leče do graha. Zori na lesenih policah v kontroliranih pogojih. Vsakodnevno poteka ročno obračanje sira. Sir je narejen iz mleka, ki je pasterizirano in ne homogenizirano. Kot eden redkih se sir Tolminc s trdo skorjo prodaja brez zaščitne folije in brez premaza.
Špeh lardo Mesarija Kragelj
Gurmanska specialiteta. Lardo mangalice ima dokazano številne zdravilne lastnosti in pozitivne učinke. Vsebuje manj slabega holesterola, kot meso ostalih prašičev.
Cena na kilogram. Teža vakuumsko pakiranega izdelka je 400g.
Domača salama Mesarija Kragelj
Domača salama iz 100% svinjskega mesa v Mesariji Kragelj delamo že od leta 1995. Od takrat se držimo tradicionalne recepture s česnom v vinu, sušimo pa na zraku na primorski način (brez dima).
Cena je na kilogram. Teža kom je cca 650g.
Brez glutena!
Povprašajte nas tudi o drugih izdelkih http://mesarijakragelj.si/nasi-izdelki/suhomesnati-izdelki/ na info@narezki.si.
Dostava v Ljubljani, za večja naročila tudi drugam.
Bovški ovčji sir
Končna cena je na podlagi dejanske teže izdelka. Kosi so okrog 0,4kg, 0,5 kg.
Domača vratovina Mesarija Kragelj
Domača vratovina je en tistih kosov mesa, ki se na zraku zelo lepo sušijo. Je specialiteta, ki jo imajo nekateri še raje kot pršut, saj zaradi več maščobe da mesu bolj sladkast okus.
Cena je na kilogram. Teža kom je cca 0,7kg.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.