Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.
Domači pršut – narezek vakuumsko pakiranje (1kg)
30.00 € 20.00 €
Kaj je boljše, kot na tanko narezan pršut, ki se stopi v ustih. Skrbno izbrana svinjska stegna in primorska burja sta zmagovalna kombinacija. Naročite zdaj! Sušen do 12 mesecev.
Cena je na kg narezanega pršuta. Pršut je v vakumm vrečkah po cca 200g.
Minimalno naročilo je kg.
Pršut lahko naročite tudi v kosu ali pa narezek pršuta, že pripravljen za pogostitev. Preverite tu.
Related Products

Domača salama
Domača salama iz 100% svinjskega mesa v Mesariji Kragelj delamo že od leta 1995. Od takrat se držimo tradicionalne recepture s česnom v vinu, sušimo pa na zraku na primorski način (brez dima).
Cena je na komad. Teža je cca 600g.
Brez glutena!
Povprašajte nas tudi o drugih izdelkih http://mesarijakragelj.si/nasi-izdelki/suhomesnati-izdelki/ na info@narezki.si.
Dostava v Ljubljani, za večja naročila tudi drugam.

Tolminski želodec (0,5kg)
Tolminski želodec je kralj med izdelki Mesarije Kragelj. Narejen po tradicionalni metodi in sušen na zraku.
Cena na komad. Teža cca 500g.
Brez glutena!
Povprašajte nas tudi o drugih izdelkih http://mesarijakragelj.si/nasi-izdelki/suhomesnati-izdelki/ na info@narezki.si.
Dostava v Ljubljani, za večja naročila tudi drugam.

Domača vratovina
Domača vratovina je en tistih kosov mesa, ki se na zraku zelo lepo sušijo. Je specialiteta, ki jo imajo nekateri še raje kot pršut, saj zaradi več maščobe da mesu bolj sladkast okus.
Cena na kos. Teža cca 0,7kg.

Narezek za prijatelje (za 10 oseb)
Narezek za prijatelje je tisto, kar ste iskali. Najbolj okusne mesnine Mesarije Kragelj in sir Tolminc na enem krožniku, poleg pa kisle kumarice in že narezan kruh.
Na krožniku najdete najboljšo kombinacijo svežih mesnin, kot je šunka pa do suhih mesnin sušene samo na zraku. Te so pršut, tolminski želodec in ogrska salama. Tako bo vsak našel nekaj zase. Suhe mesnine prihajajo iz neokrnjene narave doline Soče blizu Tolmina.
Ne mučite se sami s pripravo narezka. Naročite narezek pri nas, vi pa se raje pripravite na sproščeno druženje s prijatelji. Narezek vam z doplačilom 3,90€ tudi dostavimo na vaš naslov v Ljubljani.
Narezek je primeren za 10 ljudi, poleg pa je tudi dovolj kruha za vse.
- pršut 200g
- tolminski želodec 200g
- ogrska salama 200g
- šunka 200g
- sir Tolminc 400g
- ladjica delikatesnih kislih kumaric (20kom)
- kruh 1,5kg
Narezek pred uporabo hranite na temperaturi do +8°C.

Domači pršut
Kaj je boljše, kot na tanko narezan pršut, ki se stopi v ustih. Skrbno izbrana svinjska stegna in primorska burja sta zmagovalna kombinacija. Naročite zdaj! Sušen do 12 mesecev.
Cena je na kg. Teža 1,3 – 1,5kg.
Pršut lahko naročite tudi narezan, vakuumsko zapakiran ali pa narezek pršuta, že pripravljen za pogostitev. Preverite tu.

Suha klobasa
Suha klobasa Mesarije Kragelj je iz 100% svinjskega mesa, mehka in z nežno aromo, sušena na zraku, brez dima.
Cena je na komad. Teža cca 300g.
Brez glutena!
Povprašajte nas tudi o drugih izdelkih http://mesarijakragelj.si/nasi-izdelki/suhomesnati-izdelki/ na info@narezki.si.
Dostava v Ljubljani, za večja naročila tudi drugam.

Domača zaseka
K narezkom gre odlično skupaj tudi domača zaseka.
Zaseka je mesnata, malenkost dimljena in se odlično namaže na rezino kruha. Domača zaseka Mesarije Kragelj je na AGRA bila nagrajena kot ŠAMPION, kar pomeni, da je za kakovost prejela trikrat zapored zlato medaljo.
300g lonček zaseke lahko naročite poleg narezkov, ne pa kot samostojen izdelek.

BOX narezek za ekipo
Narezek je primeren za 4 osebe.
Tolminski želodec, pršut, soška salama, sir, namaz, krekerji, kumarice, kruh.
Tolminski želodec je kralj med suhomesnatimi izdelki Mesarije Kragelj. Tradicionalna receptura in dolgotrajen postopek sušenja naredi ta izdelek poseben. Močan po okusu, tako kot želodec mora biti. Je specifične oblike in iz 100% svinjskega kakovostnega mesa. Tolminski želodec je na ocenjevanju mesnih izdelkov AGRA že prejel zlato medaljo za kakovost. Brez glutena. Soška salama zorjena na primorskem zraku, zorjena na plemeniti beli plesni. Pršut je na Slovenskem že desetletja znana kulinarična posebnost. Najboljšemu kosu svinjskega stegna je potrebno dati čas, sušimo ga tja do 12 mesecev. Najboljši je na tanko narezan, tako najboljše začutimo njegovo aromo in okus.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.