Domov » Blog o narezkih » Pogostitev z narezki v podjetju

Pogostitev z narezki v podjetju

Slovenci prisegamo na tradicijo in domačnost, zato smo veliki ljubitelji domačih mesnin in sirov. Narezki se znajdejo skoraj na vsakem druženju, bodisi na domači rojstnodnevni zabavi bodisi na poslovnih srečanjih. In čeprav med tipične praznične dobrote domače mesnine ne sodijo, pa so še kako dobrodošle tudi na privatnih decembrskih srečanjih in poslovnih prednovoletnih zabavah. Tisti, ki svojim gostom želite ponuditi vrhunsko kulinarično doživetje, a sami nimate časa za nakup in pripravo, ste lahko brez skrbi. Na pravi strani ste. Če organizirate srečanje v prestolnici, vam bomo izbrane narezke pripeljali v pisarno, na dom ali drug željen naslov po celi Ljubljani. Naročilo je možno tudi prevzeti v Ljubljani na Alešovčevi 30 v Spodnji Šiški. Prihranite ogromno časa in denarja, saj boste zgolj z nekaj kliki izbrali narezke, dan, uro in lokacijo, potem pa v družbi povabljencev uživali ter razvajali svoje borbončice z vrhunskimi okusi Posočja.

 

Izbirate lahko med narezki za 5 ljudi. To so narezek Gurman, narezek Soški, Kmečki narezek, Primorski narezek, Malo pikanten narezek, narezek Za vsakega nekaj, narezek Pršut in Sirna plošča. Narezke so torej že sestavljeni po našem občutku, vsekakor pa lahko izrazite tudi svoje želje, ki jih bomo z veseljem upoštevali.

Sestavili smo tudi večje plošče, narezki za 10 ljudi, poimenovali smo jih “narezki na kvadrat”. Ti poleg narezanih suhih mesnin in sirov vsebujejo tudi vloženo zelenjavo in svež kruh. Ti narezki pa so Narezek za prijatelje, Primorski na kvadrat, Gurman na kvadrat, Soški na kvadrat, Pikanten na kvadrat in Sirna plošča na kvadrat.

 

December, ki se bliža, je čas veselja in druženj, druženj pa seveda ni brez dobre hrane. Če v teh dneh pričakujete goste ali pa organizirate sestanke, družabna srečanja s poslovnimi partnerji in novoletne zabave, pravočasno poskrbite, da boste svojim gostom ponudili le najboljše. In kaj je lahko boljšega od domačih tradicionalnih mesnin?! Da, z narezki nikakor ne morate zgrešiti! In če vam jih še lično dekorirajo in pripeljejo na dom, v službo ali na zabavo, ste zmagali.

Enostavno spletno naročilo https://narezki.si/narezek/ ali na info@narezki.si. Lahko tudi pokličete, telefon 064/111-064

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja