Domov » Blog o narezkih » Narezki.si praznujemo eno leto!

Narezki.si praznujemo eno leto!

VSE NAJBOLJŠE ZA NAS! 🙂

Narezki.si praznujemo prvi rojstni dan. Že, se sprašujete? Tudi sami ne moremo verjeti, kako hitro leti čas. Eno leto nazaj smo “zalaufal” salamoreznico in naredili prvi narezek. Pa nato drugega, in tretjega, sedaj pa že ne štejemo več. Ne, saj v bistvu štejemo, samo tako se reče 🙂 Nahranili smo z našimi gurmanskimi narezki že veliko lačnih ust.

Vas zanima, kdo stoji za Narezki.si?

Moje ime je Sandi. Jaz sem tisti, ki se oglasi na telefon in vam svetuje glede naročila narezka. Jaz sem tisti, ki vam odpiše na družbenih omrežjih. Jaz sem tisti, ki naredi narezek in jaz sem tisti, ki vam narezke pripelje na vaš naslov. One man band bolj kot ne. 🙂

Ideja za Narezki.si je rasla v moji glavi približno dve leti. V Ljubljani, kjer živim že od študija dalje, storitve kot je Narezki.si, do lani ni bilo. Ni bilo možno naročiti dostave narezka na dom ali v podjetje. Vsaj ne v taki obliki. Seveda obstajajo razni cateringi, ki postrežejo goste s hrano in pijačo. S cateringi seveda ni nič narobe, je pa celostna storitev cenovno dražja. No, ideja je rasla in rasla. Raziskava trga je pokazala, da je taka storitev nujno potrebna, in to takoj! Hecam se, raziskave trga ni bilo. Sem pa na grobo preveril potencialno konkurenco in preveril pri znancih ali bi tako storitev uporabljali. Tudi domena narezki.si je bila prosta. “Če ne poskusim zdaj, ne bom nikoli” sem si rekel. Akcija! Odpoved pri prejšnji službi in skok v neznano.

Narezki.si je blagovna znamka Mesarije Kragelj iz Tolmina. Mesarija Kragelj je družinska mesarija, starša se že od leta 1995 ukvarjata s pridelavo suhomesnatih izdelkov. In zahvala gre njima, da sta (finančno) podprla moj projekt Narezki.si. Seveda so bili pomisleki tako iz njune, kot iz moje strani. Vseeno pa Narezki.si v letošnjem decembru pihajo svojo prvo svečko. Seveda pa ni bilo lahko. Vsak nov izdelek ali storitev potrebuje svoj čas, da se po domače povedano “prime”. Nekaj časa traja, da ljudje izvejo za storitev in da pridobiš njihovo zaupanje. Pa sem vmes tudi že skoraj obupal. Ampak sem danes vseeno tu in pišem ta prispevek. Tudi s podporo prijateljev in seveda ogromno podporo moje žene, ki me žene dalje (slučajno je beseda “žene” dvakrat uporabljena) in me podpira na tej poti. Ogromno dobrih idej dobim od nje. Hvala!

Najbolj od vsega pa mi pomenijo vaše pohvale. Najbolj ste navdušeni nad okusi mesnin naše Mesarije Kragelj in dostavo do vašega naslova. Ponudbo, kar se le da, skušam prilagajati vašim željam. Od začetnih 8 standardnih narezkov za 5 oseb sem kasneje dodal v ponudbo še kruh, vloženo zelenjavo, kanapeje, nato “narezke na kvadrat” za 10 oseb, ki vključujejo tudi zelenjavo in kruh. Zadnja novost so BOX NAREZKI. V lično zapakirano (biorazgradljivo) škatlo zložim odlične mesnine, sirčke, krekerje, sezonsko zelenjavo in sadje. BOX NAREZEK je idealen za različne priložnosti, tudi za piknik v parku ali kampiranje.

Postregel vam bom še z nekaj statističnimi podatki (sem le statistik po izobrazi, ampak prevečkrat statist):

  • 944 okusnih narezkov
  • 5962+ nahranjenih želodčkov
  • 218x narejen najbolj priljubljen narezek
  • 200+ dostav
  • 1 salamoreznica

Bravo za salamoreznico. Hvala pa vam, drage stranke, za prvo leto. Uživajte v naših narezkih še naprej.

 

p.s. všečkajte našo Facebook stran Narezki.si in poiščite kodo za popust. Se splača, ker lahko koristite kar 40% popust Praznujte z nami! 😉

 

Sandi

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja