Domov » Blog o narezkih » 10 razlogov, zakaj Narezki.si!

10 razlogov, zakaj Narezki.si!

Preberite si 10 razlogov, ki Vam bodo pomagali pri odločitvi, kje boste naslednjič naročili narezke. Na narezki.si seveda 🙂

1. Na narezke damo samo najboljše!

Mesnine Mesarije Kragelj iz Tolmina, večkrat nagrajene z medaljami za kakovost na mednarodnem sejmu AGRA in sire iz Posočja, vsem dobro znan sir Tolminc. Suhe mesnine narejene po tradicionalnem receptu, sušene na primorskem zraku in brez dima, enostavno morate poskusiti. Tolminski želodec, kmečka salama, panceta, pršut, zaseka, hrustljavčki so samo nekateri izmed vseh dobrot.

2. Narezki so sveže pripravljeni.

Narezek vedno pripravimo na dan dostave, nikoli dan prej. Narezane suhe mesnine in sir tako ohranijo pravi okus in svežino.

3. Vaš dragoceni čas porabite bolj koristno.

Ne izgubljajte časa v velikih trgovskih centrih z iskanjem parkirišča in s čakanjem v dolgih vrstah. Narezke pri nas naročite preko spleta ali telefona, mi pa vam jih dostavimo ob željeni uri na vaš naslov.

4. Ne mučite se s pripravo.

Če naročite narezke na narezki.si se vam ni potrebno mučiti z rezanjem mesnin in pripravo narezkov. Mi vam narezke lično pripravimo, narezane mesnine in sire lepo zložimo na pladnje, ne manjka niti dekoracija.

5. Enostavno naročilo!

Narezke enostavno naročite preko spletne strani narezki.si. S klikom na gumb ponudba vas stran pripelje v našo trgovino, kjer smo za Vas sestavili več različnih narezkov. Če ste bolj navajeni na telefon, seveda lahko naročite tudi preko telefona. Za vas smo vedno dosegljivi na mobilni številki 064/111-064, kamor lahko pokličite in lahko naročite narezek tudi isti dan

6. Prijazne cene.

Cena je zelo konkurenčna in prijazna do Vas. Upoštevati je potrebno seveda dejstvo, da so na narezkih kvalitetne domače mesnine in siri.

7. Prevzem ali dostava, kar vam je lažje. 

Na Alešovčevi 30 v Spodnji Šiški imamo manjšo trgovinico, kjer lahko narezke tudi prevzamete. V kolikor Vam ta naslov ni tako blizu ali nimate časa pa Vam narezke pripeljemo. Dostavljamo po celi Ljubljani.

8. Delamo vsak dan od ponedeljka do sobote.

Narezke naročite preko spletne strani vsaj en dan prej. V kolikor potrebujete isti dan pa nas pokličite na 064/111-064 in Vam glede na našo zasedenost sporočimo možnosti. Naše prijazno osebje Vam odgovori na vsako vaše vprašanje, Vam pomaga in svetuje.

9. Veliko zadovoljni kupcev!

Mnenja in reviewi naših strank pravijo, da so zadovoljni s storitvijo. Ocena 10/10.

10.  Pripravljamo narezke tudi za večje skupine ljudi.

Imate dogodek ali praznovanje na katerih pričakujete večje število ljudi pa ne zmorete samo pripravite pogostitve? Narezki.si Vam pripravijo narezke tudi za večje skupine s 100, 200 ali več ljudmi.

 

Smo Vas prepričali?

JA – super, se torej slišimo in vidimo ob naslednjem naročilu.

NE – pošljite na na info@narezki.si svoje mnenje in nam sporočite kaj Vas pri nas zmoti, kaj pogrešate, na splošno kaj manjka, da bi narezki.si uporabljali tudi Vi.

 

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato nam ga sporočite.

Obiščite tudi naša družbena omrežja Facebook in Instagram in nam sledite.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja