narezki
Domov » Blog o narezkih » Spletna stran Narezki.si praznuje tri leta!

Spletna stran Narezki.si praznuje tri leta!

Ena, dva, tri! Tri leta so že minila, odkar smo začeli s storitvijo Narezki.si. Od leta 2018 do danes se je kar nekaj stvari spremenilo, na splošno je v zadnjem času v naša življenja posegel Covid 19. To je v zadnjem letu (sedaj že skoraj dveh) vplivalo tudi na naša naročila. Druženja in velikih praznovanj je manj. Narezki pa so del druženja. V družbi je hrana boljša. Upajmo pa vsi, da bo epidemija čimprej minila in da se vrnemo v normalne tirnice.

Smo pa v zadnjem letu bili aktivni pri naši ponudbi. V našo spletno trgovino smo dodali veliko novih izdelkov. Poleg standardnih narezkov in narezkov v boxu smo dodali tudi trendovske narezke na dili. Ti so prava paša za oči. Narezek na dili vsebuje poleg domačih mesnin in različnih sirov tudi sezonsko sadje, zelenjavo, oreščke, grisine, suho sadje, različne namaze. Dopolnjujemo pa tudi ponudbo dil. Sledite nam na Instagramu. Tam sproti objavljamo naše kreacije. Narezki na dili so primerni za različna praznovanja. Dostavimo pa narezke na dom ali v podjetje. Dila za dve osebi, dila za pet oseb, za 10 oseb ali 15 oseb. Pri nas je mogoče naročiti vse, smo zelo prilagodljivi. Ker poleg narezka seveda paše tudi sladko smo dodali v ponudbo odlične sladice Rudolfove malice. Sladice v kozarčkih različnih okusov ali Cakepopsi. Naročite narezke in sladice za vašo naslednjo pogostitev in se v miru pripravite na obiske.

Za vas smo pripravili tudi rojstnodnevno kodo za popust pri spletnem naročilu. Vpišite se na naše novice in kakšen teden pred rojstnim dnevom prejmite kodo za popust. Za rojstni dan pogostite sodelavce ali prijatelje tako ugodneje. Vpišete se na tem mestu: https://narezki.si/prijava-na-e-novice/  

Na koncu pa bi se radi zahvalili za zaupanje vsem tistim, ki ste prepoznali kvalitetno storitev in že naročili narezek pri Narezki.si. Iz srca hvala tistim, ki nam posredujete povratno informacijo. Le tako lahko Narezki.si živijo, se prilagajajo trgu in rastejo!

Še nekaj vaših ocen pa spodaj.

 

Narezki.si so odlicna izbira tako za zakljucene zabave kot tudi preprosto priloznostno domaco uporabo. Nad izbiro salam pri Gurmanskem in Primorskem narezkom za 10 oseb smo bili vec kot navduseni in ga bomo zagotovo ponovno narocili ob novi priloznosti! 😍😍😍 Pohvalil bi tudi domaco suho salamo, ki je nasa nepogresljiva izbira ob razlicnih sirnih fundijih. 👌👌

Žiga

 

Cudovito pripravljeno presenecenje ob obletnici, odlicen narezek, NADprijazna ekipa! Najlepsa hvala za res lepo presenecenje in dostavo narezka v casu, ko se ne moremo videti s svojimi bliznjimi

Tadeja

 

Dila z narezkom je bila lično pripravljena, hrana pa zelo okusna, je kar hitro zmanjkalo… Za vsakega se je nekaj našlo; naj povem, da so bili naši najmlajši člani na praznovanju tudi navdušeni 😉 Priporočam!

Matea

 

Zelo zadovoljen! Nujno sem potreboval pogostitev večjega števila oseb na hitro. Sandi hvala za hitrost in odzivnost. Vse je potekalo po dogovoru. Toplo priporočam – okusi so vrhunski.

Andraž

 

Zelooo okusni narezki, kvalitetni, disi ze od dalec 🙂 ne smem pozabit na ustrezljive zaposlene. Priporočam!

Dana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja