Domov » Blog o narezkih » Pogostitev s kanapeji

Pogostitev s kanapeji

Pogostitev v podjetju

Praznujete rojstni dan, obletnico zaposlitve v podjetju, napredovanje, rojstvo otroka? Priložnosti za pogostitev je veliko. Delite veselje s svojimi sodelavci in jih pogostite z našimi dobrotami. Izberite različne kanapeje, določite dan in uro, mi pa jih dostavimo v podjetje.

Mesni, z lososom, sirni ali vegi?

Izbirate lahko med različnimi kanapeji. Najbolj priljubljeni so mesni, katere obložimo s soško salamo, tolminskim želodcem, pršutom ali drugo domačo mesnino po izbiri. Na voljo so tudi sirni, zelenjavni in zadnje čase bolj priljubljeni lososovi kanapeji.
Naroči zdaj!

Koliko kanapejev potrebujem?

"Praznujem rojstni dan in v službi bi rad pogostil sodelavce. Kanapeji se mi zdijo v teh časih najbolj varna izbira. Ampak ne vem koliko kanapejev naj naročim. Mi lahko pomagate?" 🤔 Primer naročila za 30 oseb. Računajte vsaj 5 kanapejev na osebo (odvisno od dela dneva), če je pogostitev namesto malice v službi tudi kakega več. Skupaj 150 kanapejev, od tega 90 mesnih, 20 z lososom, 20 sirnih, 20 vegi z zelenjavo. Naročite raznoliko, naročite Narezki.si.
Naroči zdaj!

Zadovoljne stranke

Narezki.si
5.0
Na podlagi 25 ocen
poganja Facebook
Žiga Škrabl
Žiga Škrabl
2021-11-09T21:21:56+0000
Narezki.si so odlicna izbira tako za zakljucene zabave kot tudi preprosto priloznostno domaco uporabo. Nad izbiro salam... pri Gurmanskem in Primorskem narezkom za 10 oseb smo bili vec kot navduseni in ga bomo zagotovo ponovno narocili ob novi priloznosti! 😍😍😍 Pohvalil bi tudi domaco suho salamo, ki je nasa nepogresljiva izbira ob razlicnih sirnih fundijih. 👌👌preberite več
Tadeja Žvokelj
Tadeja Žvokelj
2021-05-16T11:00:12+0000
Cudovito pripravljeno presenecenje ob obletnici, odlicen narezek, NADprijazna ekipa! Najlepsa hvala za res lepo... presenecenje in dostavo narezka v casu, ko se ne moremo videti s svojimi bliznjimi 🙂 p.s. hrustljavcki FTW!!!preberite več
Matea Pregelj
Matea Pregelj
2021-05-03T22:25:54+0000
Dila z narezkom je bila lično pripravljena, hrana pa zelo okusna, je kar hitro zmanjkalo... Za vsakega se je nekaj... našlo; naj povem, da so bili naši najmlajši člani na praznovanju tudi navdušeni 😉 Priporočam!preberite več
Nana Ambrož Hribar
Nana Ambrož Hribar
2021-02-15T11:25:51+0000
Super! 👍🏻 Priporočam 😉 Okusi božanski. 😋
Ana Kovačič
Ana Kovačič
2020-12-24T16:10:53+0000
Super okusni izdelki, prijazno osebje, pa se dostavijo ti na dom!

Najboljše sestavine

Izbiramo samo najboljše sestavine, mesnine in sire pa iz doline Soče. Poskrbimo, da dobite vedno sveže, zato naročilo vedno naredimo na dan pogostitve. Dnevno sveža francoska bagueta je osnova dobrih kanapejev. Kombinacije, ki jih izberemo za posamezne kruhke pa je skrbno izbrana, da okusi "pač grejo skupaj"!

Enostavno naročilo

Postopek naročila smo tako poenostavili, da z nekaj kliki oddate naročilo. Ko izberete kaj boste na vaši zabavi jedli, izpolnite vaše podatke in izbere datum dostave. Možno pa je plačilo z gotovino ali kartico ob prevzemu.

Brezplačna dostava

Pa še najbolj "kul" stvar - naročilo Vam dostavimo brezplačno (velja za Ljubljano). Po dogovoru ali za večja naročila dostavimo tudi drugam. Dostavljamo z našim hlajenim dostavnim vozilom, tako da ustreza vsem HACCP kriterijem.