Domov » Blog o narezkih » Pogostitev s kanapeji

Pogostitev s kanapeji

Pogostitev v podjetju

Praznujete rojstni dan, obletnico zaposlitve v podjetju, napredovanje, rojstvo otroka? Priložnosti za pogostitev je veliko. Delite veselje s svojimi sodelavci in jih pogostite z našimi dobrotami. Izberite različne kanapeje, določite dan in uro, mi pa jih dostavimo v podjetje.

Mesni, z lososom, sirni ali vegi?

Izbirate lahko med različnimi kanapeji. Najbolj priljubljeni so mesni, katere obložimo s soško salamo, tolminskim želodcem, pršutom ali drugo domačo mesnino po izbiri. Na voljo so tudi sirni, zelenjavni in zadnje čase bolj priljubljeni lososovi kanapeji.
Naroči zdaj!

Koliko kanapejev potrebujem?

"Praznujem rojstni dan in v službi bi rad pogostil sodelavce. Kanapeji se mi zdijo v teh časih najbolj varna izbira. Ampak ne vem koliko kanapejev naj naročim. Mi lahko pomagate?" 🤔 Primer naročila za 30 oseb. Računajte vsaj 5 kanapejev na osebo (odvisno od dela dneva), če je pogostitev namesto malice v službi tudi kakega več. Skupaj 150 kanapejev, od tega 90 mesnih, 20 z lososom, 20 sirnih, 20 vegi z zelenjavo. Naročite raznoliko, naročite Narezki.si.
Naroči zdaj!

Zadovoljne stranke

Narezki.si
4.9
Na podlagi 29 ocen
poganja Facebook
Nataša Ajdič
Nataša Ajdič
2022-06-21T09:10:46+0000
Naročila 4 vrste kanapejev za ceno od 1,2 do 1,5 eur /kos in moram priznati, da sem bila zelo razočarana. Popoln... nateg! Kruhi zelo mali, zelo tanki, suhi in zelo minimalno obloženi. Kosi lososa in sira so bili v rezinah 2x2cm, suha sliva na 1/4, mini košček paprike... pač zelo bogo in revno. Nisem še jedla tako slabih kanapejev za katere sem plačala 117 eur za 90 kosov. Mene glede kanapejev niso prepričali.preberite več
Nina Mrak
Nina Mrak
2022-02-19T05:53:50+0000
Valentinova dila je bila božanska tako po izgledu kot po okusu 😍 Prav tako me je navdušila raznovrstnost in povezanost... okusov v celoto 🤤 Goveji pršut in suha salama sta vrhunska 😋 Sandi je najbolj prijazen, ustrežljiv in srčen prodajalec, s katerim se da vse zmenit 🤗 Narezki.si vsem toplo priporočam 🧡preberite več
Darinka Gajič
Darinka Gajič
2022-02-06T18:51:30+0000
Super okusno in lepo dekorirano. Pa tudi kruh je bil odličen. Priporočam vsem.
Alen Udovč
Alen Udovč
2022-02-04T17:30:24+0000
Prijaznost, azurnost, prilagodljivost, svetovanje in se bi lahko nasteli pozitivne stvari, ki smo jih bili delezni od... Sandija. Priprava narezka in izgled za rojstni dan, tako lepo pripravljeno, da je bilo kar skoda pojest:) Vse je bilo zelo okusno. Pohvala celotni ekipi!preberite več
Žiga Škrabl
Žiga Škrabl
2021-11-09T21:21:56+0000
Narezki.si so odlicna izbira tako za zakljucene zabave kot tudi preprosto priloznostno domaco uporabo. Nad izbiro salam... pri Gurmanskem in Primorskem narezkom za 10 oseb smo bili vec kot navduseni in ga bomo zagotovo ponovno narocili ob novi priloznosti! 😍😍😍 Pohvalil bi tudi domaco suho salamo, ki je nasa nepogresljiva izbira ob razlicnih sirnih fundijih. 👌👌preberite več

Najboljše sestavine

Izbiramo samo najboljše sestavine, mesnine in sire pa iz doline Soče. Poskrbimo, da dobite vedno sveže, zato naročilo vedno naredimo na dan pogostitve. Dnevno sveža francoska bagueta je osnova dobrih kanapejev. Kombinacije, ki jih izberemo za posamezne kruhke pa je skrbno izbrana, da okusi "pač grejo skupaj"!

Enostavno naročilo

Postopek naročila smo tako poenostavili, da z nekaj kliki oddate naročilo. Ko izberete kaj boste na vaši zabavi jedli, izpolnite vaše podatke in izbere datum dostave. Možno pa je plačilo z gotovino ali kartico ob prevzemu.

Brezplačna dostava

Pa še najbolj "kul" stvar - naročilo Vam dostavimo brezplačno (velja za Ljubljano). Po dogovoru ali za večja naročila dostavimo tudi drugam. Dostavljamo z našim hlajenim dostavnim vozilom, tako da ustreza vsem HACCP kriterijem.

Delite ta prispevek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.