Domov » Blog o narezkih » Pogostitev s kanapeji

Pogostitev s kanapeji

Pogostitev v podjetju

Praznujete rojstni dan, obletnico zaposlitve v podjetju, napredovanje, rojstvo otroka? Priložnosti za pogostitev je veliko. Delite veselje s svojimi sodelavci in jih pogostite z našimi dobrotami. Izberite različne kanapeje, določite dan in uro, mi pa jih dostavimo v podjetje.

Mesni, z lososom, sirni ali vegi?

Izbirate lahko med različnimi kanapeji. Najbolj priljubljeni so mesni, katere obložimo s soško salamo, tolminskim želodcem, pršutom ali drugo domačo mesnino po izbiri. Na voljo so tudi sirni, zelenjavni in zadnje čase bolj priljubljeni lososovi kanapeji.
Naroči zdaj!

Najboljše sestavine

Izbiramo samo najboljše sestavine, mesnine in sire pa iz doline Soče. Poskrbimo, da dobite vedno sveže, zato naročilo vedno naredimo na dan pogostitve. Dnevno sveža francoska bagueta je osnova dobrih kanapejev. Kombinacije, ki jih izberemo za posamezne kruhke pa je skrbno izbrana, da okusi "pač grejo skupaj"!

Enostavno naročilo

Postopek naročila smo tako poenostavili, da z nekaj kliki oddate naročilo. Ko izberete kaj boste na vaši zabavi jedli, izpolnite vaše podatke in izbere datum dostave. Možno pa je plačilo z gotovino ali kartico ob prevzemu.

Brezplačna dostava

Pa še najbolj "kul" stvar - naročilo Vam dostavimo brezplačno (velja za Ljubljano). Po dogovoru ali za večja naročila dostavimo tudi drugam. Dostavljamo z našim hlajenim dostavnim vozilom, tako da ustreza vsem HACCP kriterijem.